Izvor:
17.10.2019 u 09:22
0

Ko to koga pravi LJUBOMORNIM: Ovaj takmičar je MORAO da objasni svoje ODNOSE sa ŽENAMA! (FOTO, VIDEO)

U emisiji "Upoznajte Parove" Jovane Jeremić na tapetu je bio Pavao Valdilo i njegov odnos sa ženama. Ovoga puta reč je bilo da li pravi Jelenu Grujić ljubomornom i o odnosu sa Aleksandrom Jakšić.

Ja uopšte en pravim Jelenu ljubomortnom zašto bih? A to da Aleks ima muža to znam. Mi ne radimo ništa na šta bi on bio ljubomoran. Držanje za ruke? Kakvo drženje za ruke? Nije bilo ničega – objasnio je Pavao.

Gosti su smatrali da je Pavau izazov udata žena.

Nije to tako. Ja uopšte nju ne gledam kao zauzetu ženu. Ja nju gledam kao prijateljucu, kao nekog sa kim mogu popiti kafu i razgovarti normalno – rekao je Pavao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter