Izvor:
19.10.2019 u 23:04
0

NOVI SUKOB U VILI „PAROVA“ ZBOG ALEKSANDRE: Plesala prvo sa Dušanom a onda sa Pavaom! Devojke POZELENELE OD LJUBOMORE!

Takmičarka osme sezone rijalitija "Parovi", Aleksandra Jakšić izazvala je mnogo pažnje. Naime, Aleksandru ne vole devojke u vilu jer ima blizak odnos sa svim mušakrcima.

Kako je Aleksandra objasnila, ona se samo druži sa tim momcima, nema bliske kontakte i gleda ih kao prijatellje i ortake.

Produkcija je pustila lepu romantičnu muziku Aleksandri koja je odigrala ples najpre sa Dušanom Zdravkovićem a potom Pavaom Vladilom.

Sve to da bi malo zaintrigirala Jelenu Grujić i Dinu Galorini, kao i Ivaniu koja je odmah ljubomorno reagovala iako tvrdi da je Dušan ne zanima više jer, je, kako tvrdi, izigrava i igra se sa njom.

Da li je Aleksandra najjači igrač među devojkama a ne žrtva?

Vreme će pokazati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter