Izvor:
20.10.2019 u 07:28
0

„ISPROVOCIRANA SAM“! Talentovana pevačica Jelena Grujić ISKRENO o dešavanjima u vili „Parova“! (FOTO, VIDEO)

ON IMA NEŠTO ŠTO DRUGI MUŠKARCI NEMAJU! Mili se hvali svojim ATRIBUTIMA kako bi ZAVEO mladu rijaliti učesnicu! (FOTO, VIDEO)

Takmičarka Jelena Grujić razgovarala je sa Đorđem Tomićem o dešavanjima u vili "Parova" i njenom sukobu sa Aleksandrom Jakšić. Ona smatra da je nepravedno dobila kaznu izloacije.

Ona je mene polila vodom i ja sam na to odreagovala. A pre toga mi je uputila neke pretnje. Ja sam krenula na nju, ali je došao Dušan pa kasnije i obezbeđenje. I pre toga je Dina sa njom započela ozbiljnu svađu. Po ceo dan ide zamnom i po ceo dan me provocira. Ali ne znam zašto sam ja dobila 12 sati izolacije kad nisam ništa uradila! – pričala je Jelena.

Sinoć je u emisiji "Upoznajte Parove" bio i Jelenin otac koji je uputio javno izvinjenje Aleksandri Jakšić zbog svega što je uradila njegova kćerka. On je ispričao da svoju kčerku nije tako vaspitao i da ga je njena rekcija zaista iznenadila.

DINA VAN SEBE: Izgubila VREDAN POKLON koji je dobila od BLISKE OSOBE! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Međutim, Jelena tvrdi da nije loše postupila i da je nepravedno kažnjena. Njeno objašnjenje možete poslušati ovde:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter