Izvor:
20.10.2019 u 11:55
0

FATALNI TROUGAO: Novom ljubavnom paru pridružila se BOMBASTIČNA CRNKA! Nećete verovati o kome je reč! (FOTO, VIDEO)

MUZIKA, PLES I BOGATA TRPEZA: JOŠ JEDAN NEDELJNI RUČAK U VILI "PAROVA"! (FOTO)

Tokom žurke u vili "Parova" Ivania Bajić i Dušan Zdravković provodili su dosta vremena zajedno, a onda im se pridružila i Dina Galorini.

Ja sam najsrećniji čovek na svetu! Slađo, možeš i ti da nam se pridružiš! – vikao je Dušan i približavao Dinu i Ivaniu što bliže sebi.

Zajedno su pevali, igrali i pili tokom čitave večeri. Međutim, bilo je momenata kada je Ivania ostajala sama sa Dušanom. Po njenom izrazu lica moglo se videti da je očekivala poljubac, ali se to nije desilo. Dušan je taj momenat vešto izbegao. Da li će njih dvoje napokon započeti pravu ljubavnu vezu, videćemo.

IZ NJE GOVORI LJUBOMORA?! Uputila UVREDLJIVE reči opasnoj rijaliti takmičarki, a JEDINI RAZLOG je ON! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter