Izvor:
20.10.2019 u 12:30
0

DRAMA U VILI „PAROVA“! NEDELJNI RUČAK OTKRIVA RAZLOG SUKOBA RIJALITI TAKMIČARKI (FOTO)

Tokom nedeljnog ručka, Aleksandra Jakšić bila je u Tajnoj sobi i pričala o događajima koji su se dešavali u vili "Parova". Pričala je o svađama koje je imala sa Dinom Galorini i Jelenom Grujić.

Rekla je da joj je potrebno više vremena da sabere utiske i da je trenutno u šoku. Ne podržava takvu prljavu igru i kaže da će od sada igrati po drugačijim pravilima.

U program se uključio i otac Jelene Grujić koji je savetovao kćerku da ne ponavlja iste greške i da obrati pažnju na svoje ponašanje. Da se podsetimo, gost jučerašnje emisije "Upoznajte Parove" bio je upravo Jelenin otac koji je uputio javno izvinjenje Aleksandri Jakšić. Rekao je da nije tako vaspitao kćerku i da ga je iznenadila njena reakcija.

Videćemo da li će u skorije vreme "pasti" pomirenje između dve ljute protivnice.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter