Izvor:
21.10.2019 u 20:53
0

KO JE OBRAZOVANIJI: Mastor se brani od Mirinih PROZIVKI! Ona tvrdi da je PAMETNIJA! (FOTO)

Uzburkava se situacija između pojedinih takmičara u raskošnoj zemunskoj vili, a napeto je bili i među Mastorom i Mirom kada su se našli oči u oči da raspravljaju o reklo bi se, važnoj temi – obrazovanju.

PROŠLOST KOJU JE MORAO DA PRIZNA: Uroš otvorio dušu Grujićevoj! (FOTO)

– Ja zarađujem puno para, rekao je Mastor, ali ga je Mira preduhitrila pitanjem -A zašto dugo nisi bio u Kongu?, on je rekao da je ovde jedino zbog rijalitija i da želi da zarađuje novac i da ga ništa drugo ne zanima.

ŠOKANTNA PRIČA MAJKE ČIJI JE SIN IZA REŠETAKA: Večeras u emisiji "Ispovest" otkriće sve detalje iz ŽIVOTA svog deteta! (FOTO)

Mira je ostala oštra, te dodala: Mastore, zbog čega si skinut sa budžeta na fakultetu?

– Šta to tebe zanima, ja imam pare da finansiram svoje studije. Ovde sam da skupim novac za svoje studije. Ti si devojka, vi možete i na drugačije načine da zarađujete novac. Ja ovde ćutim, zezam se, i zarađujem novac kako bih sebi mogao nešto lepo da obezbedim – branio se Mastor.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter