Izvor:
21.10.2019 u 23:05
0

SVAKODNEVNO DOBIJALA PRETNJE: Dragica ŠOKIRALA ovim priznanjem! SLEDIĆETE SE! (FOTO)

BIO JE VAN PAMETI: Nije verovao da je UBIO! Samo je govorio: "To nije moguće…" (FOTO)

Dragica Abdulov ne prestaje da šokira iznova i iznova priznanjima o nemilom događaju gde je njen sin ubio svog partnera Marka.

Kada je njen sin izvršio ubistvo, nije bio svestan šta je učinio, te je samo plakao. Nakon što je otišao u pritvor, Dragica je priznala da su joj svakodnevno stizale pretnje putom telefona.

– Pretili su mi da će me ubiti, da će me obesiti. Ćutala sam o tome. Jako mi je bilo teško. Pratili su me, ne znam ko, ali mogao je da bude bilo ko. Policija je to sve rešila i ne znam i dan danas ko je to bio. – istakla je Dragica.

UKUĆANI OSUĐUJU DRAGICU: Upadali u pola rečenice! Smatraju da za OVO nema opravdanja! (FOTO)

Dragica je kao i svaka majka, uvek na strani svog deteta, te ga je sprečavala da sebi naudi. Dodala je da su llekovi mnogo uticali na njegovu psihu te da nije istina da to ne može uticati. Dragica e napomenula da je Marko bio drzak prema Goranu onda kada je osetio da Goran nema novca više.

Happytv-rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter