Izvor:
21.10.2019 u 23:25
0

BAVIO SE PROSTITUCIJOM? ŠOKANTNA uključenja proizvela mnoga pitanja! UKUĆANI U ŠOKU!(FOTO)

Dragica Abdulov, u večerašnjoj emisiji "Ispovest", samo iskreno govori o krvavom piru koji je njen sin odlučio da učini Marku, njengovom partneru.

Apropo priče u vili, brojni gledaoci su se javljali, ali dvoje ljudi je pomenulo da se Goran bavio prostitucijom!

SVAKODNEVNO DOBIJALA PRETNJE: Dragica ŠOKIRALA ovim priznanjem! SLEDIĆETE SE! (FOTO)

Dragica je ovo više puta demantovala sve što je u negativnom kontekstu bilo upućeno njenom sinu, koji je trenutno iza rešetaka.

– Moj sin se nije bavio prostitucijom. U policiji su špekulisali da se bavi time, samo zato što su ga videli tako obučenog. Moj sin je radio kao kuvar, uvek je finansijski kući pomagao. – rekla je ljutito Dragica.

BIO JE VAN PAMETI: Nije verovao da je UBIO! Samo je govorio: "To nije moguće…" (FOTO)

Kiki je ustala i rekla da se slaže sa gospođom Dragicom, ali i napomenula da ne trebamo da transrtodne osobe vređamo, jer su osetljive.

Happytv.rs
​​​​​​​Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter