Izvor:
23.10.2019 u 15:30
0

POBUNA U VILI PAROVA: Nezadovoljni vlašću Jelene Golubović DEMONSTRATIVNO napustili sastanak! Ovo su RAZLOZI takvog postupka! (FOTO, VIDEO)

S obzirom da je Jelena Golubović izabrala za svoje savetnike Ivana Marinkovića i Milijanu Božić, mnogi ukućani nisu to prihvatili sa oduševljenjem. Odmah su nastale podele i klanovi. Tokom Ivanovog izlaganja nekoliko učesnika je napustilo sto i nije želelo da sasluša šta oni imaju da kažu.

Kakve su ovo podele u mojoj vili? – pitao je Merlin.

Ne znam Merline, ja nisam nikome dozvolila da sede tamo. To su ljudi koji su se unapred deklarisali da nemaju intelektualni kapacitet da shvate šta Ivan i ja želimo da uradimo. Oni su se unapred predali. Ovo u životu nisam videla – razočarano je rekla Jelena.

Merlin je našao rešenje:

Daćemo ovom delu koji se izdvojio da izaberu jednu osobu koja će ih predvoditi i koja će objasniti razloge njihovog ustajanja. Ako su razlozi opravdani, sve će biti oprošteno

Slađa Petrović je iznela razloge pri čemu je navela da je Jelena loš vođa samim tim što je izabrala pomoćnike. Međutim, svako je imao nešto da kaže pa su razloge izneli i Alberto Galorini, Đorđe Tomić i Mirjana Prizović.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter