Izvor:
23.10.2019 u 16:50
0

ŠTA JE TO IZNERVIRALO UKUĆANE VILE „PAROVI“: Gazdarica vile pokušala da UVEDE NOVINE, evo kako su REAGOVALI TAKMIČARI! (FOTO, VIDEO)

Pošto je prostala predsednica vile gde borave učesnici vile "Parovi", Jelena Golubović je odmah je poželela da uvede neke novine i obratila se Merlinu.

ŠTRAJK UČESNIKA RIJALITIJA "PAROVI": Ukućani LOŠE prihvatili odluke GAZDARICE vile! Nastao je PRAVI HAOS! (FOTO, VIDEO)

Želela bih da mi asistenti budu Milijana Božić i Ivan Marinković, jer bih volela da u sklopu svake teme održim kratak kurs rijalitija. Da se ne gubi vreme na poštapalice, na maltaranje kosom, nameštanje bubice i škripu stolice. Nemam peščani sat ili štopericu da im pokažem koliko se gubi vremenski na sve to što rade. I hoću sve to da zapisujem – rekla je Jelena.

POBUNA U VILI PAROVA: Nezadovoljni vlašću Jelene Golubović DEMONSTRATIVNO napustili sastanak! Ovo su RAZLOZI takvog postupka! (FOTO, VIDEO)

Bravo Jelena! Ako neko može da ih nauči to si onda ti – odobrio je Merlin.

To je izazvalo gnev gotovo svih ukućana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter