Izvor:
09.05.2016 u 19:17
0

POTRESNA ŽIVOTNA ISPOVEST: Heroj se i dalje bori iako…!

Učesnik

Jedan od današnjih potencijalnih učesnika je bivši pilot Almir Asanović koji ima 38 godina. On kaže da je živeo u hraniteljskoj porodici jer je ostao bez roditelja još kad je bio beba. Živeo je kod njih do 2010. godine a potom je pobegao jer su ga zlostavljali.

Bio je pilot, drugar mu je nastradao 1999. godine, a od tada ne može više da pilotira jer ima plastično koleno. Radio je razne poslove kako bi se prehranio, a sada je bez posla. Almir ide od kuće do kuće i moli da mu ljudi daju neki posao kako bi imao "za koru hleba".

Motiv mi je novac, ja to ne krijem. Želeo bih da ostanem u vili jer slavim slavu 12. maja, i jako bih voleo da proslavim sa njima pošto nemam nikoga svog– bio je iskren bivši pilot.

On je takođe dodao da živi jako teško, da ima ogroman dug i da bi voleo da objavi knjigu posvećenu pilotiranju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter