Izvor:
07.11.2019 u 10:11
0

„HTEO SAM SEBI DA ODUZMEM ŽIVOT!“ Potresna ispovest rijaliti takmičara RASTUŽILA mnoge! Preživeo je PRAVI PAKAO! (VIDEO, FOTO)

Takmičar Pavao Vladilo otvorio je dušu na "Parografu" i ispričao šta je sve prošao u svom životu. On je priznao da je bio u zatvoru, ali da nije ništa loše uradio i da mu je sve bilo smešteno:

Meni je bio smešten taj zatvor! Mene su više puta pokušali da strpaju tamo. Radili su mi užasne i ružne stvari. A onda su došli do moje supruge – rekao je Pavao.

Tvoja bivša supruga je iz osvete tebe smestila u zatvor? – pitala je voditeljka Jelena.

Da. Bilo je tu reči o otmici, drogi, nasilju u porodici, ali dokaza nije bilo nigde! Nikad u svom životu ne bih digao ruku na ženu. Mene su nagovarali da izdam pojedince kako bih ja izašao napolje. Nisam odrukao nikoga niti ću. Tražili su mi da se odreknem svog deteta da bi izašao iz zatvora! – ispričao je Pavao.

Tvoja nevinost još uvek nije dokazana? – pitala je Jelena.

Nije dokazano da sam kriv. O tome se radi. Sve što mi se stavljalo na teret vezano za nju i dete je odbačeno – objasnio je Pavao i nastavio da priča o svom najtežem životnom periodu:

Kada su tražili da se odreknem svog sina počele su me obuzimati crne misli. Razmišljao sam da sebi oduzmem život i o tome sam razmišljao nekih mesec dana – završio je Pavao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter