Izvor:
09.11.2019 u 02:18
0

LJUBOMORNA SCENA: Zbog NJE više ne razgovaraju, fatalna plavuša POMUTILA PAMET takmičarima, moraće da ODMERE SNAGE zbog nju! (FOTO)

Otkako je počeo rijaliti, Alberto Galorini privlači dosta pažnje devojaka u vili. Svaka je na trenutajk poželela da bude sa njim. Stvari se nisu bitno izmenile.

U rijaliti je ušla nova takmičarka, Leontina Mitrović kojoj se izgleda dopada Alberto ali se ona dopada i Albertu i Džonatanu Lumbili Masttoru.

– Masttore, šta je s tobom, nešto si mi se udaljio…– zapazio je Alberto.

– Pa čovek se prepao jer ga je jedna htela ze*nuti, opasna mala– uključio se u priču Dario Šogorović koji se našao tu.

– Alberto nisi njen tip– rekao je ubeđeno Masttor želeći da ukloni svoju konkurenciju.

– A kad sam ja tebi to rekla? Tračarošu jedan!– pitala je Leontina, odmah se zabrinuvšii da Alberto ipak ne odustane od nje iako se bunila kada joj je prišao i milovao po kosi.

– Znaš šta mene zanima Masttore? Otkad sam ja igrao sa njom, plesao, tebe nema nigde sa mnom da se družiš. Ja rekoh da se nisi nešto naljutio na mene.– pitao je Alberto ali je Masttor na to prećutao i klimao glavom.

Biće ovde borbe oko zanosne plavuše koja je inače tvrdila da napolju ima nekoga ko je čeka. Videćemo da li će odoleti momcima iz zemuske vile.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter