Izvor:
09.11.2019 u 20:23
0

NIJE MOGLA VIŠE DA TRPI: Milijana eksplodirala, pa bez dlake na jeziku sručila sve iz sebe! (FOTO)

Milijana i Milojko Božić, nedeljama su u žiži interesovanja.

Naime, ovaj bračni par, iz dana u dan niže svakakve prepirke i svađe.

– Sve je krenulo od emisije "Upoznajte parove". U pitanju je ona standardna priča Žabac – Milojko i Ja. Napao me za jednog čoveka sa Broda Sava, ne želim da mu spominjem ime. On mene toliko iznervira da ja ne znam šta da radim više. Od besa ne znam šta bih uradila njemu. Zbog moje nemoći ne mogu da mu objasnim neke stvari. Ja prosto ne znam šta bih uradila. Meni krenu suze od besa i od nervoze. Onda smo tu krenuli, nešto smo se isto svađali, samo sam ga dotakla i on se bacio na ovaj pod, kao da skače u bazen. Ostala sam u šoku. – objašnjavala je Milijana kako je došlo do njihove svađe na samom početku emisije.

Naravno, ni Milojko Božić nije ostao dužan, pa se ubacivao u Milijaninu priču i dodavao komentare.

– Nije samo Žabac, ima i drugih učesnika. Ona je započela celu svađu.

Ostaje nam da vidimo da li će njihova ljubav opstati ili će se ipak okončati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter