Izvor:
12.11.2019 u 12:06
0

KIKI OSULA DRVLJE I KAMENJE PO „GREŠNICI“: Milijana ne voli Milojka već svog LJUBAVNIKA…! (VIDEO)

Učesnica zabavno-humorističkog programa "Parova" Kiki Nikolić, prokomentarisala je za portal Happy televizije intrigantnu goruću temu iz vile, a to je odnos ljubavnog trougla, Milojka Božića, Milijane, i Nemanje Stamatovića Žabca.

Naime, Kiki njeni cimeri uglavnom nazivaju tračarom koja zna sve moguće situacije iz rijalitija, te je ona osula drvlje i kamenje po atrakivnoj lepotici iz Pilatovića.

Ona smatra da Božićeva nije iskrena, te da ona sve radi zarad kadra na teleiziji.

– Milijana želi da izbije u prvi plan. Mislim da je ona zaljubljena u Stamatovića, ali da joj je šou prioritetniji Meni lično je drago zato što je Žabac ponovo u rijalitiju – otvoreno je rekla Kiki,

Za sam kraj, ona je otkrila da od nje do samog kraja rijalitija možemo očekivati svašta od nje, a ponajviše dobar šou,..

Sve što je Kiki ispričala možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter