Izvor:
15.11.2019 u 10:21
0

STIŽE URAGAN U RIJALITI! Hoće li Žapčeva supruga da očita lekciju Milijani?

Sve češće se čuje da Nemanja Stamatović Žabac od Milijane traži da se izjasni: hoće li ostati sa Milojkom, ili će biti sa njim u vezi?

Ono, što niko od njih ne sluti, jeste, da je vrlo moguće da se, uskoro, pred kamerama pojavi -Žapčeva žena!

– Ako tvoja žena uđe ovde, ja ne znam šta da joj kažem – plašljivo je rekla Milijana Žapcu, u garderobi, misleći da se ne čuje njihov razgovor.- Ti od mene tražiš da se izjasnim, a tvoja situacija nije sređena.

Milijana i Žabac više ni ne kriju svoje emocije, ljubomora devojke iz Pilatovića prema svim devojkama u rijalitiju je prosto neverovatna. Ostaje da se vidi, šta će uslediti, ako uđe Stamatovićeva žena, i koliko će ljubavnici moći da izdrže taj pritisak.

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter