Izvor:
15.11.2019 u 17:15
0

POTPUNO IH JE RASKRINKALA: Jelena Ilić OTKRIVA INFORMACIJE za koje niko nije znao! (VIDEO, FOTO)

"ONA NJEGA POLAKO UBIJA!" Mili U STRAHU zbog Milojkovog ŠTRAJKA GLAĐU! (FOTO)

Jelena Ilić odlučila je da sa ukućanima podeli informacije koje je saznala napolju. Cilj joj je da raskrinka Milijaninu igru:

Imam nešto važno da kažem. Ja sam komentarisala sve što vidim, ali jednu stvar znam koju sam saznala pre ulaska. Žapčevu ženu sam upoznala pre ulaska i stekla sam lepo mišljenje o njoj. Verujem da je sramota s kim Žabac provodi vreme – rekla je Jelena Ilić pa nastavila da priča o Milijani:

Ja sam saznala da je Milijana pre ulaska saznala za Žabca i odlučila da s njim napravi priču, a da će mu za uzvrat dati deo honorara – otkrila je Jelena.

Ovakve informacije niko nije znao. Da li će ovo promeniti odnose u vili, videćemo.

HITNO! DOBIO INJEKCIJU! Bol u plućima ga razdirala

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter