Izvor:
15.11.2019 u 22:13
0

SLAVI CEO MELJAK: ERA PODELIO SA SVIMA RADOSNE VESTI, ONA JE RAZLOG NJEGOVE SREĆE?! KOMŠIJE TVRDE DA JE POLUDEO?! (FOTO)

ŽELELA DA GA ZAVEDE NA SVAKI NAČIN: U tajnu sobu uletela Milijana pa sve upropastila! (FOTO, VIDEO)

Pevač Era Ojdanić uveliko slavi! Naime u toku žurke u vili Parova, iskusni lisac je primetio da se njegova snajka Dragana Mitrović, ponaša čudno, i da izbegava da pije alkohol pa je odmah pomislio da je trudna i da će postati pradeda!

MISTERIJA SE POLAKO RAZREŠAVA: Brak Milijane i Milojka je NA SAMOM PUCANJU! Očekuju advokata!(FOTO)

– Era je pravi šou program! Pozvao je sve komišije u motel kako bi proslavio navodno to što će postati pradeda! Svi su u šoku, niko ne veruje šta se kod njega dešava, pre neki dan zapeva da će ostati bez motela da će biti siromašan, sada slavi ovo! – rekla je Erina komšinica!

– Ne znam kako je to on zaključio na osnovu par sati u vili, bolje da je tražio da urade test za trudnoću! Ovako je jasno da slavi to što je uspeo da izbegne tužbu i što mu ostaje u džepu 100 000 evra! Mislim da je on definitivno poludeo – dodala je ona!

A ONDA SE UMEŠALA ONA: Dodala ulje na vatru! Neće mu dati mira do kraja rijalitija! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter