Izvor:
16.11.2019 u 06:12
0

IZABELA VIŠE SREĆE DRUGI PUT: OŽENIO SE ELVIN KADRIĆ, KADA VIDITE KAKVU JE LEPOTICU ZAVEO NEĆE VAM BITI DOBRO?! (FOTO)

ZBOGOM ZDRAVKOVIĆU, ZA DARIOM JE IZGUBILA RAZUM: KADA MU JE ONA ULETELA U KREVET, SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA! (FOTO)

Učesnik Parova, Elvin Kadrić Kadra, konačno je stao na ludi kamen! Ovo je mnoge iznenadilo jer njegova izabranica nije Izabela Alijoski već potpuno druga devojka! Naime, on se na društvenim mreža oglasio fotografijom sa venčanja ispod koje je napisao "prodato"!

VIŠE NE MOŽE OVO DA PODNESE: NAKON ŽESTOKIH NAPADA, USPEO JE SAMO OVO DA IZGOVORI! (FOTO)

Ovo je šokiralo sve njegove fanove koji su od svog miljenika tražili da im pojasni o čemu se tačno radi, i ko je njegova izabranica! Čini se da neki od njih nisu shvatili Elvinovu šalu pa ih je ova vest previše uznemirila!

ŽESTOK SUKOB U VILI PAROVA: Ilićeva bez imalo stida oplela po NJEMU! (FOTO, VIDEO)

Oni se pitaju i gde je Izabela i šta se sa njom dešava, i da li su zaista raskinuli kako se spekuliše po društvenim mrežama! Elvin Kadrić definitivno zna kako da na najbolji način "razbudi" svoje fanove!

NOVA LJUBAV ILI SAMO PRIJATELJSTVO: Bajićevoj se OVO neće svideti! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter