Izvor:
16.11.2019 u 06:59
0

POTPUNO POLOMLJEN: GASTOZ PEVAO U PREPUNOM KLUBU, ONDA JE USLEDIO HAOS! NESTAO JE U DELIĆU SEKUNDE! (VIDEO)

ĐINA ĆE GA NAKON OVOG SIGURNO OSTAVITI: ĐORĐE IMA BURNU PROŠLOST, OVO JE DOKAZ KOJI ĆE PROMENITI NJEGOV ŽIVOT!? (FOTO 18+)

Učesnik Parova, i dvostruki pobednik, Nenad Marinković Gastoz, pamtiće dugo svoj nedavni nastup! Naime, on je pred punim klubom doživeo nešto što do sada nikom nije pošlo za rukom!

IZABELA VIŠE SREĆE DRUGI PUT: OŽENIO SE ELVIN KADRIĆ, KADA VIDITE KAKVU JE LEPOTICU ZAVEO NEĆE VAM BITI DOBRO?! (FOTO)

On je pevao i igrao uz svoje pesme, ali sve se promenilo u deliću sekunde kada je pukla bina na kojoj je bio! Niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovo desiti, u deliću sekunde! Obezbeđenje je odmah reagovalo pa je srećen veći incident ali Nenad uopšte nije mogao da veruje šta se desilo!

ZBOGOM ZDRAVKOVIĆU, ZA DARIOM JE IZGUBILA RAZUM: KADA MU JE ONA ULETELA U KREVET, SVI SU OSTALI BEZ TEKSTA! (FOTO)

Sa svojim fanovima je podelio snimak ovog događaja, OVDE pogledajte kako je sve izgledalo!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter