Izvor:
19.11.2019 u 12:45
0

ŠOKANTNO! KOMŠINICA OSULA DRVLJE I KAMENJE PO PALČICI: Ona zastupa BLUD i NEMORAL! (FOTO)

Vatrena crvenokosa i nova učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Anastasija Stanojević pokazala se kao ličnost bez dlake na jeziku, te već danas ulazi u teške sukobe sa opasnim rijaliti igračima.

Bez obzira na to što je maloletna, mlada Palčica je odlučila da se u rijalitiju bori sama protiv svih ne bi li došla do svog cilja.

Odmah po njenom ulasku svi su primetili tetovažu paukove mreže koju ona ima na nozi, a ekipa Hepi portala saznala je koja tužna priča se krije iza nje. Detalje možete pročitati: PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! POGIBIJA MLADIĆA JOJ JE PROMENILA POGLED NA SVET: Anastasija prošla kroz PRAVU GOLGOTU! (FOTO)

Svakodnevno gledaoci zovu, i iznose nove pikanterije iz života mlade Palčice.

– Ona je veoma mlada prošla kroz intrigantne životne stvari. Bavila se striptizom, dosta njih je zna kao nemoralnu devojku – ispričala je u jednom dahu devojka koja tvrdi da poznaje Anastasiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter