Izvor:
21.11.2019 u 06:54
0

OKREĆE NOVI LIST: Lepa rijaliti takmičarka mu je UKRALA SRCE! Sve druge su pale u ZABORAV! (FOTO)

UŽIVA NA NJEGOVIM GRUDIMA: Pavao i Anastasija NIKAD PRISNIJI! Njihova veza postaje SVE OZBILJNIJA! (FOTO)

Džonatan Mastor Lumbila noćas je bio u Tajnoj sobi i pričao o svojim problemima u vili. Smatra da ukućanima smeta svaka devojka s kojom je on bio.

Svi su sujetni i ljubomorni. Isto je bilo kad sam bio sa Leontinom. Govorili su da je prostitutka i odjednom kada više nije sa mnom, oni se ponašaju kao da više nije ovde – rekao je Mastor.

S obzirom da je rekao da s Kristinom Ružić nije prava ljubav, Merlin ga je upitao šta oseća prema Anastasiji Stanojević – Palčici:

Palčica mi je preslatka, ali vidim da se ljudi mešaju. Ona jeste pametna, lepa, zgodna, fina devojčica, ali bi trebalo da se upoznamo. Ona nije još uvek stabilna – odgovorio je Mastor pa nastavio da priča o Palčici:

Ne da na sebe, kao što je mene moja majka savetovala. Ima lep osmeh i bez šminke je lepa. Prirodno je lepa. Sviđa mi se što je tako mala, pa mogu da je nosim svudaispričao je Mastor.

NOVA VRELA AKCIJA!? Takmičari OTKRILI šta se desilo u kupatilu! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter