Izvor:
08.12.2019 u 02:50
0

NJIHOVA VEZA JE VELIKA GREŠKA: Alberto shvatio da mlada Palčica nije za njega! (FOTO)

MILI SE BACIO U AKCIJU: Vešto šarmira nove rijaliti takmičarke! Upijaju njegovu priču! (FOTO)

Alberto Galorini otišao je u Tajnu sobu kako bi podelio sa publikom zaključke do kojih je došao tokom ove burne večeri:

Što se tiče mene i male Anastasijice, iskreno ne znam šta da mislim. Nezgodna situacija. Tek sada vidim da je ona premlada i da ne shvata neke stvari. Ovo što ona radi je van svake pameti! Radila je neke stvari koje nije trebala. Ne znam šta je ona mislila jer ja apsolutno ništa nisam uradio. Napravila je problem kada su ušle dve nove devojke iz ne znam kog razloga. Čak je pokušala da me napravi ljubomornim, vrtela se oko Mastora. Videćemo šta će biti – ispričao je Alberto.

Njih dvoje su se žestoko posvašali tokom muzičkog takmičenja. Ona je tražila da ide kući i nije želela da sasluša Alberta.

Videćemo da li je ovo kraj njihove veze ili samo još jedna svađa u nizu.

PRVI UTISCI: Naida i Tatjana otkrile ko im se najviše dopada! Nećete verovati na koga su mislile! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter