Izvor:
10.12.2019 u 19:38
0

NAPOKON PROGOVORIO O S*KSU SA NEVENOM: Svojim objašnjenjem zapušio usta većini takmičara! Evo o čemu je reč! (FOTO)

ZA NJEGA JE DUŠAN GLAVNI KRIVAC: Ivania i Slađa su deo njegove igre! Svi su znali o čemu priča! (FOTO)

Sledeća veoma interesanta tema koja se razmatra u emisiji "Upoznajte Parove" je priznanje Nevene Kalaver da je imala s*ks sa Ivanom Marinkovićem. Nevena i dalje tvrdi da je to istina, ali ne želi da iznosi bilo kakve detalje. Ivan je napokon progovorio o svemu tome:

Uvek sam sve iskreno govorio. Nikada nisam slagao! O životu Ivana Marinkovića se sve zna. Ovo je poslednji put da govorim na ovu temu. Ona je skapirala da u ovoj sezoni prolazi takva priča i kada se napila iznela je veliku glupost! Moja duša je potpuno mirna kada je ova tema u pitanju! Moju devojku nisam prevario – rekao je Ivan.

Videćemo da li je zaista stavljena tačka na ovu temu ili je ovo samo početak njihovog burnog odnosa.

"BOLJE DA JE MENE IZABRALA"! Znao je kako će se njihova veza završiti! A onda je predvideo i OVO! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter