Izvor:
12.12.2019 u 19:15
0

OVO NIKO NIJE MOGAO DA SLUTI: ovaj BISNISMEN bio i sa Palčicom i sa Barbi!

Sanja Spasojević Barbi bila je veliko iznenanađenje za Anastasiju Stanojević Palčicu, koja je bila šokirana kad je videla ko je nova učesnica rijalitija.

Nisu se ni pozdravile, a ubrzo se saznalo i šta je razlog – obe su bile sa istim muškarcem, koji ih je maltretirao!

– Palčica voli da otima tuđe momke, ali nije mogla ni da nasluti da je taj preduzimač iz Lazarevca nasilan i da je mene pokušao da siluje – rekla je Barbi. – Jedva sam se izvukla iz cele priče, kad je Palčica upala u nju. Mislila je da će dobiti mnogo novca od njega, a dobila je samo – maltertiranje. Neću da joj se zameram u rijalitiju, jer znam na šta je sve spremna napolju. Neću ni da otkrivam sve što je on radio nama, ali, znam da će i ona ćutati i neće otkriti ko je u pitanju.

Palčica nije htela da odgovara na pitanja, samo je prećutala…

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter