Izvor:
13.12.2019 u 00:06
0

NE VERUJE U NJIHOVU ISKRENOST: Golubovićeva sluša šta Naida i Tanja pričaju Milijani! (FOTO)

IZMEĐU DVE VATRE: Alberto i Mastor nadmeću se za njenu ljubav! Šta li će se desiti do kraja žurke?! (FOTO)

Nove takmičarke teše Milijanu Božić jer celo veče plače zbog svađe sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Jelena Golubović čula je savete koje je dobijala od Naide i Tatjane. Evo šta ona misli o tome:

Ni jedan muškarac nije vredan tolikih suza. Ne znam kako da je urazumim više. Ako joj je neko prijatelj ovde, to sam ja. Sada je lako manipulisati Milijanom kada je potrešena, kada ne zna na koju će stranu, kada ne jede i ne spava. Nisu joj one veće prijateljice od mene! – rekla je Jelena.

Milijana je i dalje veoma uznemirena. Misli kako je Žabac više ne voli i da od njih dvoje nema ništa kada izađu napolje.

FALI JOJ JEDNA OSOBA: Zorana Losić za rođendan poželela da vidi njega! Evo o kome je reč! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter