Izvor:
15.12.2019 u 21:56
0

LJUBAVNI PAR NA VRATIMA: Svi nestrpljivo očekuju odluku Merlina o diskvalifikaciji! (FOTO)

BEZ MILOSTI: Ilićeva oplela po Miliju! Više nije mogla da sluša njegovo izlaganje! Sve mu je sasula u lice! (FOTO)

Na vratima vile su Slađa Petrušić i njen dečko Dušan Zdravković. Sve zanima ko će večeras biti diskvalifikovan. Ivan Marinković i dalje smatra da će Slađa biti diskvalifikovana:

Ti klošarko, nisi profi! Ti si jedno g*vno. Ovde si više puta napljuvala Produkciju. Držiš ruke u džepovima, imaš neki kretenski stajlng, a sve to jer ne poštuješ ove ljude! Ja da se nešto pitam, ja bih te nogom u b*lju, pa marš napolje! Ona je sinoć vređala Anđelu i ja ne lažem. Svašta sam radio, ali ovo što je ona uradila, nikad nisam. Njoj su ovde dali posao voditljeke, a šta je sinoć sve rekla! Pa to niko ne b mogao da proguta – objasnio je Ivan.

Uskoro ćemo saznati kakvu je odluku Merlin doneo. Sve je iznenadilo izlaganje Ivanie Bajić koja smatra da bi i Dušan i Slađa trebali da ostanu u vili. Čak je i svoje fanove pozvala da ih podrže. Ovo su drastični obrti,

ŽESTOKI RIVALI OČI U OČI: Ko će kome videti leđa? (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter