Izvor:
11.06.2019 u 10:14
0

IVANA JE PROŠLA KROZ PRAVI PAKAO KADA JE VERENIK POKUŠAO DA JE UBIJE: Glumica se vraća na scenu, i to u punom sjaju!

Ivanu Panzalović pre godinu i po dana verenik je pokušao da ubije, a odmah potom izvršio samoubistvo. Glumica je preživela, a danas živi srećno i konačno je dobila veliku ulogu i u pozorištu.

Beogradsko dramsko pozorište kao poslednju premijeru u sezoni izvešće 14. juna komad Tenesija Vilijamsa "Mačka na usijanom limenom krovu", a jedna od uloga je namenjena i Ivani. Rediteljka Nataša Poplavki ima težak zadatak da ponovi uspeh kultne predstave sa Oliverom Marković ili Snežanom Bogdanović u glavnim ulogama, koje su igrane krajem pedesetih i devedesetih godina prošlog veka na Crvenom krstu. Glavne uloge poverene s Marini Ćosić i Stefanu Radonjiću.

"Mačka na usijanom limenom krovu" priča je o životnim prekretnicama i bolnim zamkama ljubavi, a nešto slično doživela je i Ivana Panzalović, koju će publika nakon "Kursadžija" moći da vidi i u jednoj ozbiljno dramskoj roli.

– Nataša je napravila presedan i od velečasnika (sveštenik u katoličkoj crkvi, prim. aut.) napravila lik časne sestre. Uloga mi je teška, iako je mala. Uživala sam. Nisam radila ranije s ovim kolegama i svi su bili spremni da mi pomognu – rekla je Ivana, koja spremno dočekuje premijeru.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter