Izvor:
17.08.2019 u 13:32
0

ANA SEVIĆ SE SA ĆERKOM LORENOM USELJAVA KOD VERENIKA?! Darko Lazić: Neka se sele slobodno, šta ja tu mogu?!

Darko Lazić i pevačica Ana Sević zvanično su se razveli u junu ove godine, ali pitanje podele imovine još nisu rešili, iako se šuškalo da će pevač nekretninu ostaviti bivšoj supruzi. Kako pevač otkriva tek kada se završi imovinska rasprava biće poznato kome će pripasti luksuzni stan u Skojevskom naselju u kojem su zajedno sa ćekom Lorenomživeli tokom braka.

S obzirom na to da se priča da se Sevićeva sa Lorenom uskoro seli kod dečka Danijela Nedeljkovića, novinari su pitali Darka da to prokomentariše.

Neka se sele slobodno, šta ja tu mogu? – rekao je on, a onda otkrio šta će se desiti sa stanom u kojem Ana i Lorena još uvek žive:

Taj stan još nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je naš zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno će pola pripasti njoj, a pola meni.

Darko kaže da razmišlja o operaciji smanjenja želuca, ali priznaje da još uvek nije načisto sa tom idejom.

To još uvek nije čvrsta odluka. Pričam da bih to radio, ali nisam još siguran. Još uvek razmišljam o tome, nisam se još raspitao ni za doktora, pravo da vam kažem. Videćemo – ističe pevač.

Iako se još uvek nije potpuno oporavio od teške saobraćajne nezgode, naročito kada je povreda noge u pitanju, pevač kaže da oporavak teče sporo, ali dobro.

Dobro teče oporavak noge. Normalno funkcionišem, hodam, radim, ne mogu samo da trčim. Iskreno, nisam trčao ni pre nezgode. Mislim da ću za godinu dana totalno da se oporavim. Posle zadnje kontrole rečeno mi je da može noga da se vrati na staro, samo treba vremena – poručuje Lazić.

Darka ovih dana srećnog čini, između ostalog, i dvomesečni sin Aleksej, kod kojeg primećuje sopstvene osobine.

Sin uživa, njemu je sada najlepše, samo jede i spava. Ja sam često na putu, pa uglavnom Marina vodi računa o njemu. Dobra je beba, mirna je i ne budi nas. Voli da jede, na tatu (smeh) – priča ponosni tata.

Sa druge strane, on se raduje i što će uskoro da se uživo druži sa svojom naslednicom Lorenom.

Sa Lorenom se čujem. Čekam da se vrati sa mora, pa da je pokupim i da bude malo kod mene nekoliko dana – završava Darko.

Rijaliti zvezda Miljana Kulić nedavno je izjavila da se redovno čuje sa Darkom, koga je svojevremeno proganjala. Ona je navela i da joj je on oprostio zbog njenih dela iz tinejdžerskih dana i da su sada ponovo dobri, a Darko kaže da ona sve izmišlja.

Nije tačno da sam u kontaktu sa Miljanom. Ona me je samo jednom pozvala da mi traži broj mog menadžera i to je sve. Ne znam otkud joj moj broj telefona. Ljudi traže reklamu preko moje grbače, to je neverovatno! – bilo je sve što je rekao Lazić na ovu temu.

Izvor: Blic
Foto: darkolazicofficial/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter