Izvor:
17.10.2019 u 09:31
0

POPULARNI MAKEDONSKI PEVAČ DANIEL KAJMAKOVSKI POTVRDIO GLASINE O RAZVODU: „Ovaj period nije lak ni za koga od nas!“

Popularni pevač kojeg je publika upoznala kroz šou programu "X faktor", a sada ga svakog petka gleda u "Tvoje lice zvuči poznato", Daniel Kajmakoski, razvodi se od 13 godina mlađe supruge, makedonske misice Kristine Dimitrijevske.

Naime, on je u saopštenju,odlučio da stavi tačku na sve glasine:

– Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem detetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas – rekao je Daniel u saopštenju

pak, za makedonske medije je misica bila nešto detaljnija, te je otkrila da je upala u depresiju zbog razvoda.

– Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce – rekla je manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vežbanje.

Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vežbam. Svakog dana sam odlazila u teretanu. –

alo.rs
Foto:
Facebook/daniel.kajmakoski.737

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter