Izvor:
19.10.2019 u 14:49
0

VENČANJE GODINE: Oženio se poznati TENISER, mediji BRUJE o OVOME!

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Chiska Marija Franciska Pereljo venčali su se danas na severu Majorke, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Sudbonosno "da" Nadal i Pereljo rekli su oko 14.00 sati u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi.

Venčanju su prisustvovali i bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija.

Svi gosti na venčanje su stigli autobusima, osim bivšeg kralja i njegove supruge, koji su došli automobilom.

Španski mediji prenose da su Nadal i Pereljo, koji se zabavljaju 14 godina, želeli jednostavno i intimno venčanje.

Tokom venčanja bila je zabranjena upotreba mobilnih telefona i drugih uređaja, kako bi se sprečilo fotografisanje i snimanje venčanja.

Pereljo je poznata po tome što ne voli javno da se eksponira i čuva svoj privatni život sa teniserom daleko od ociju javnosti.

Ona je dala otkaz na starom poslu u osiguranju kako bi postala projektni direktor u Fondaciji Rafaela Nadala, pišu mediji.

Mediji su ranije preneli da venčanju neće prisustvovati bračni par Šakira i Pike, što je mnoge iznenadilo, ali da se očekuje dolazak pevača Enrikea Iglesiasa, NBA košarkaša Pau Gasol i fudbaler Iker Kasiljas.

Za pripremu hrane angažovan je jedan od najboljih kuvara koji ima i Mišelinovu zvezdicu makarena de kastro, prenose mediji.

Izvor: Tanjug
Foto: vesti-online.com/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter