Izvor:
20.10.2019 u 09:16
0

„NIKADA NIKOME NISAM BILA LJUBAVNICA“ Goca Tržan potpuno otvorena za razgovor o TABU TEMAMA! (FOTO)

Pevačica na svom youtube kanalu govori o temama koje su joj veoma zanimljive.

Pevačica Goca Tržan priznala je da se i njoj dešavalo da se za neku ljubav uzaludno bori.

Sve mi žene smo nekada bile u dugogodišnjim vezama, čekale smo da od emotivne i moralne nakaze izraste princ. Mnoge žene su u dugim vezama i brakovima, ali su zanemarene, kao da su žene za jednu noć – izjavila je pevačica, koja trenutno uživa u braku i pažnji koju joj pruža Raša Novaković.

Njega, kaže, nikad ne ućutkuje, dok ćerki ima običaj da skrene pažnju kada postane bučna.

Ne kažem Raši nikada 'tišinčina'. Gde smem? Vidi koliki je, čoveče, ali detetu to umem da kažem, kada je bezobrazna i kada preteruje, kada je bučna. Kada je svega previše. Mnoge Lenine navike me izluđuju, ali ne bih pričala o njoj, ubiće me ako čuje da pričam o njoj – rekla je Goca.

O tome koliko je puta bila "žena za jednu noć", otkrila je:

Bila sam u vezama gde sam se osećala kao žena za jednu noć, ali nikada nikome nisam bila ljubavnica. Ne mogu to, previše sam posesivna. Što se tiče varijanti za jednu noć, ako su sa zaštitom i ako ti napune baterije i nahrane ego, onda je to sasvim okej. Samo moraš da vidiš da te niko ne snima i da se ne zaraziš nekim virusom. –

Dok je ranije sasvim otvoreno govorila o vantelesnoj oplodnji, odlučila je da o svojim željama više ne priča javno.

– O tome se sada više ne priča. Kada dođeš do nekog stadijuma kada ti je to mnogo važno, onda ne treba pričati o tome, da ne urekneš. Naravno da želim da dobijem još jedno dete. Najbolja stvar za jednu ženu je da bude roditelj – zaključila je Goca.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter