Izvor:
21.10.2019 u 07:57
0

VRATIO SE U SRBIJU: Ivan Bosiljčić ponovo u zagrljaju svoje porodice! (FOTO)

Nakon što je dugo živeo na relaciji Beograd-Moskva, glumac Ivan Bosiljčić vratio se u Srbiju, zadovoljan projektima koje je snimio u Rusiji.

Njegovom povratku najviše su se obradovale supruga, pevačica Jelena Tomašević i ćerka Nina.

Pevačica na krije da je raduje što je porodica ponovo u punom sastavu.

Ivan se vratio iz Rusije, završio je svoje projekte i Nina i ja sada uživamo sa njim – kroz osmeh kaže Jelena, koja će sada sa suprugom podelititi domaće zadatke svoje naslednice.

Redovno idemo na roditeljske sastanke, radimo zajedno domaće zadatke, a ono što sam primetila jeste da mi matematika i dalje najteže pada – uz osmeh priznaje Jelena, koju smo sreli u trenutku kada je davala podršku ženama obolelim i lečenim od raka dojke.

Redovni godišnji pregledi, ultrazvuk i mamografija su rešenje za svaku ženu. Ako se otkrije na vreme, rak je izlečiv! Slušajući ove dame kroz šta su prošle u svojoj borbi protiv ove opake bolesti, zaista pomislite da je život veličanstven, a čovek još više u želji da živi. Svakako da je ohrabrujuće saznanje da je sve moguće, ako se redovno pregledate. A one su dokaz za to – apeluje Jelena koja priznaje da vodi računa o svom zdravlju:

Svake godine idem na kompletne ultrazvučne preglede i trudim se koliko god mogu da se zdravo hranim i šetam u prirodi na kiseoniku. Nisam hipohondar po prirodi, ali volim da budem zdrava i jaka. Nisam paničar, ali svakako otkad sam postala majka, morala sam da naučim da se smirim kad se Nina razboli. Sve je to neki trening za nas roditelje – objasnila je Jelena.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter