Izvor:
23.10.2019 u 09:34
0

MANEKENKA UPECALA OŽENJENOG FUDBALERA?! Sofija Milošević uhvaćena sa Lukom Jovićem! (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević se sve češće nalazi u društvu fudbalera, a pre nekoliko meseci zvanično stavila tačku na emotivnu vezu sa Ademom Ljajićem.

Međutim, u javnosti je odjeknula vest da je poznata plavuša bacila oko na Luku Jovića i da čini sve kako bi privukla njegovu pažnju.

Tako je ovoga puta odlučila da otputuje u Madrid gde fudbaler trenutno boravi zbog navodne povrede na terenu, a izvor koji je blizak njima je do detalja ispričao kako manekenka ne mari za to što je u braku sa suprugom Anđelom, sa kojom ima i sina.

Sofija se trenutno nalazi kod Luke u Madridu, gde boravi već neko vreme. Priče koje je Luka pričao kako Sofiju navodno uopšte ne poznaje su smešne. Njih dvoje se opušteno ponašaju u Španiji, kao da Luka nije oženjen. Oni su u Madridu prvo bili u šoping-molu, pa su se posle odmarali u jednom kafiću. Sofija je toliko zaludela Luku da je on zaboravio da ima ženu Anđelu Manitašević i sedmomesečnog sina Davida. Anđela je mnogo lepa žena, a pre svega dobra majka, tako da nije zaslužila da se Luka ovako ponaša prema njoj – priča izvor i dodaje da su Jovića provalili i njegovi saigrači, kao i da je selektor reprezentacije ljut na njega.

Osim toga, procurila je i informacija da je Luka zapostavio svoju karijeru kako bi vreme provodio sa Sofijom, što ga je skupo koštalo.

Luku su iz reprezentacije šutnuli zbog Sofije. On je prošlo okupljanje slagao da je povređen i da mora da se vrati u Madrid, a u stvari je ostao u Beogradu i izlazio je sa manekenkom. Selektor je saznao za to i šutnuo ga iz reprezentacije. Jović ima jako slabe partije zbog toga što je više fokusiran na ljubavni život, to jest na manekenku, nego na fudbal. Takođe se šuškalo da su u reprezentaciji tražili od selektora da Luku ne pozove da ne bi remetili red i mir, pošto je veoma neprijatno da se Jović sreće sa Ademom, koji je bio dugo godina sa Sofijom u vezi, a pričalo se da joj je čak i kupio stan od 300.000 evra. A Luka je Sofiji platio i reviju u Podgorici – završava izvor.

Izvor:Nadlanu.com
Foto: Instagram/sofijamilo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter