Izvor:
09.05.2016 u 19:33
0

LATINO ZAVODNIK: Enrike Iglesias stiže u Beograd!

Kralj latino popa Enrike Iglesias dolazi danas u prestonicu, najavila je Arena Beograd.

Iglesias je sinoć održao prvi nastup na Balkanu, u Zagrebu, na kome je proslavio i svoj 41. rođendan, a već danas, slavlje će nastaviti u Beogradu.

Prema brojnim svedočenjima fanova sa prethodnih koncerata, sasvim je verovatno da Enrike neće dugo izdržati na bini, već da će često silaziti među svoje obožavaoce i pevati zajedno sa njima.

Bliske susrete omogući će mu i specijalna krila koja se nastavljaju na glavnu binu sa obe strane, duga pista kroz ceo fan, pit ali i druga bina pozicionirana u parteru.

Još uvek nije poznata precizna lista pesama koje će publika čuti sutra u Kombank areni, ali sudeći prema ranijim koncertima moguće je da će se na repertoaru naći: "Tonight “, "I Like", "Heartbeat", "Bailamos", "I''m a Freak", "Be With You", "Cuando me enamoro", "El perdedor", "Por amarte", "Stand by me".

Na set listi bi trebalo da se nađu i "Hero", "Loco", "Be With You", "Escape", "Nunca te olvidare", "Bailando", "I Like It", "Experiencia religiosa" i "Not in love".

VIP tribine su rasporodate, ostalo je malo ulaznica za fan pit i parter, a cene se kreću od 2.990 dinara za parter do 5.990 za VIP centar i fan pit.

Tanjug
Foto: Instagram.com/enriqueiglesias/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter