Izvor:
15.11.2019 u 18:34
0

ŠTA JE PRETHODILO SRČANOM NAPADU: „Panonski mornar“ samo par dana ranije održao spektakularan koncert u Splitu!

Legendarni kantautor Đorđe Balašević doživeo je infarkt od koga se se trenutno oporavlja na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde su mu ugrađeni stentovi. Balašević je danas trebao da održi koncert koji je odložio zbog zdravstvenog stanja, a proteklog vikenda imao četvorosatni nastup u Splitu kojim je, prema oceni mnogih, nadmašio sebe.

Tada je Balašević svoju publiku iznenadio repertoarom, a hrvatski mediji pišu da je na "Baronovom balu" nadmašio sve što su njegovi fanovi viđali poslednjih četrdeset godina otkako je na sceni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter