Izvor:
21.11.2019 u 12:25
0

ALEKSANDRI PRIJOVIĆ SIN CENTAR SVETA: Brenina snaja otkrila kada će druga beba!

Aleksandra Prijović u Novu godinu ulazi ispunjena, kako poslovno, tako i privatno. Ne krije da bi volela da se broj članova njihove porodice uveća, ali da to trenutno nije moguće zbog zdravstvenih razloga.

-Još je rano za novu bebu. Aleksandru je tek osam i po meseci. Doktorka me je nakon porođaja savetovala, da zbog zdravstvenih razloga, sa drugom trudnoćom sačekam bar dve godine – rekla je Živojinovićeva.

Aleksandra je na pomen usvajanja dece dala potvrdan odgovor, te da bi mogla da usvoji dete ukoliko se tako dogovori sa suprugom Filipom:

– Mnogo volim decu. Bez razmišljanja, Filip i ja bismo usvojili dete, ako tako odlučimo. Što da ne – rekla je Aleksandra.

Kurir.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter