Izvor:
12.12.2019 u 09:35
0

PRELAZI U GLUMCE: Marko Bulat u ulozi najopasnijeg čoveka galaksije

Poznato je da je popularni pevač, Marko Bulat najveći kolekcionar " Star Wars" memorabilije na Balkanu učestvovao je u filmu stefana Filipovića.

Grupa filmskih stvaralaca i " Star Wars" entuzijasta iz Srbije – čitaj: reditelj Stefan Filipović, glumci Slaven Došlo, Darko Ivić, Jana Milosavljević i pevač Marko Bulat, snimili su kratki film "Breaking Point; A Star Wars story" u Srbiji!

PORODILA SE DŽAJINA MEZIMICA Legenda Zvezde postao deda!

Spomenici Neznanom junaku na Avali i Kosmajskom partizanskom odredu su poslužili kao fantastične građevine iz "daleke, daleke galaksije", pomoću kojih je ispričana priča o braći Nolu i Kesu Dastu, "koji se suočavaju s prošlošću one večeri kada se Ben Solo okrene protiv svog ujaka i mentora Luka Skajvokera".

– Zvao me je reditelj Stevan Filipović i pitao da li bih glumio u filmu. Ja razmišljam kako ću, troje dece, gužva ludilo, ali hajde da probam. Nisam očekivao da će to biti na vrhunskom nivou, ali mi je Filipović potom slao slike sa seta i tada sam video koliko to sve deluje dobro i ozbiljno. Da se razumemo, pristao bih da snimam i da je 'neozbiljno- izjavio je pevač za jedne medije, a potom otkrio i koga glumi u filmu i, naravno, da li je kostim njegov.

VESELJE U DOMU ZGODNOM MANEKENA: Vladimir Vuksanović postao tata

– Poslali su mi sliku mog kostima, koji sam ja prepravio, tačnije stavio oklop koji imam, tako da odelo koje nosim u filmu je moje. Inače, ja sam rase Dart Mol, Ime mi je Worq i ja sam lovac na ucene, koji sada drži svoju kantinu, ali i dalje koordiniram prljavim poslovima. Pitam se šta i kako – koga hapsiti, ubiti.. Snimanje mi je trajalo 12 sati i moram da kažem da smo svi pomogli snimanje ovog filma. Svi smo učestvovali bez novca, ali nešto je moralo da se plati, pa smo se svi organizovali. Ovo što ćete videti je čist entuzijazam i energija- objasnio je Bulat.

Izvor: Mondo

Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter