Izvor:
12.12.2019 u 09:56
0

AUUUUU… DARA BUBAMARA STAVLJA NOVE GRUDI Pevačica želi da ima najveće ne interesuju je lekari!

Popularna pevačica, Dara Bubamara poznata je po tome da često voli da menja veličinu svojih grudi. Kada nešto zamisli, makar bilo i na njenu štetu, pevačica ne odustaje.

Hirurg joj je savetovao da više ne povećava grudi jer bi mogla imati problema sa kičmom, ali ona je rešena u nameri da do Nove godine ima nove grudi.

PORODILA SE DŽAJINA MEZIMICA Legenda Zvezde postao deda!

– Moja Dara je poslednji put radila grudi pre pet godina, a sada je ponovo bila kod plastičara i tražila da joj ugradi sedmice. On joj je rekao da za to mora da joj ugradi po 700 kubika u svaku dojku i da bi zbog toga mogla da ima problema sa kičmom. Ona već ima velike grudi i često se žali da je posle treninga i napornih nastupa bole kičma, ali da neće da posluša lekara – izjavila je Darina prijateljica za jedne medije.

PRELAZI U GLUMCE: Marko Bulat u ulozi najopasnijeg čoveka galaksije

Dara je u mladosti imala male grudi, a među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sada ih je menjala pet puta i kaže da svaki put želi da uradi veće, a da su muškarci oduševljeni njenim bujnim grudima. Prema priči njene prijateljice, Dara želi najveće grudi na estradi.

VESELJE U DOMU ZGODNOM MANEKENA: Vladimir Vuksanović postao tata

– Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala – objasnila je Dara.

Izvor: Srbija Danas

Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter