Izvor: Nadlanu.com
05.09.2023 u 23:17
1

ISHRANA MORA BITI ZDRAVA I URAVNOTEŽENA: Za doručak jedite samo OVO!

Japanci se kunu u banane, odnosno u „jutarnju Asa – banana dijetu“, kad žele da smršaju.

Za doručak se jedu samo banane, a preostali deo dana možete jesti šta želite. Bitno je da je ishrana zdrava i uravnotežena.

POČINJE SEZONA ZIMNICA: Kuvani sok od povrća čuvaće vam zdravlje do proleća!

Pravila banana dijete:

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, a upravo na njemu se bazira ova dijeta. Ključno je da svako jutro pojedete isključivo jednu, do dve banane.

Banane podstiču izmenu materije, te daju osećaj sitosti. Osim toga, banane su bogate kalijumom i balastnim materijama koje regulišu telesnu masnoću.

Ništa nemojte jesti posle 20 sati

Kod japanske banana – dijete ne smete jesti uveče nakon 20 sati.

Japanski stručnjaci tvrde da nije nužno baviti se nekim sportom kako bi s ovom dijetom smršalo nekoliko kilograma.

Originalna dijeta traje od 7 do 12 dana.

To nije trajno rešenje

S obzirom na to da banane sadrže puno voćnog šećera, banana – doručak ne bi trebalo da postane trajna navika. Ova dijeta će vam pomoći da brzo izgubite nekoliko kilograma, ali telu je potrebno puno kretanja ako želite da smršate.

Zbog toga stručnjaci preporučuju japansku banana – dijetu jedino ako brzo želite da istopite nekoliko kilograma. Ne preporučuje se na duže staze.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ISHRANA MORA BITI ZDRAVA I URAVNOTEŽENA: Za doručak jedite samo OVO!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter