Izvor:
20.09.2019 u 16:56
0

TEOROIJA KOJA SE ŠIRI INTERNETOM: Nesvakidašnji način za lečenje kancera! (FOTO)

On na svojoj stranici navodi da muslimaske zemlje ne smatraju kancer opasnom bolešću i da ga navodno "lako leče kroz nekoliko dana najstrožijeg posta", prenosi Stil.

– Oni ovu bolest, koja je kod njih retka, čak i ne zovu "rak", već zver koja apsorbuje nekoliko puta više energije u svoje ćelije. Raste i raste (metastazira) i kada naraste dosta i čoveku ponestane energije, prelazi na sve ostale izvore u telu, što dovodi do fatalnog ishoda.

Ali, kada se zveri uskrati hrana, ona brzo umire.

Profesori s Univerziteta u Alžiru smatraju da kancer u bilo kojem stadijumu usled gladovanja umire u roku od 3 dana do mesec dana. Gladovanje u ovom smislu ne znači da da ne jedete ništa i da pijete samo čistu vodu. Ako vam je stolica normalna, tamna i čvrsta, znači da je bolest prošla, tvrdi on.

Oni tvrde i da je post recept i za prevenciju i za lečenje raka. Prema rezultatima studije objavljene u Proceedings of the National Academy of Sciences, da bi se izlečili ili sprečili kancer, ljudi treba svako malo da izbace sva tri obroka, ili da poste trećinu ili polovinu dana.

Druga opcija su "posni dani", odnosno unođenje maksimalno 500 kalorija na dan, ili potpuno izbacivanje doručka i ručka.

Navodno, kada se jede na prazan stomak, svako voće se u kontaktu sa želudačnom kiselinom alkalizuje. U suprotnom, ako se pomeša sa ostacima druge hrane, proizvode se gasovi, pa dolazi do nadutosti, bola, navodi se dalje u tekstu… Osim problema s varenjem, dr Šelton je smatrao i da voće na prazan stomak sprečava da kosa osedi i opada, a navodno nestaju i podočnjaci i problemi s nervima.

– Ako pravilno jedete voće, našli stetajnu lepote, dugovečnosti, zdravlja, energije, sreće i normalne težine – govorio je dr Šelton.

On ističe i sledeće savete: da se sok isključivo sveže isceđen, da se voće ne jede kuvano jer se tako uništavaju nutrijenti, da je konzumiranje samog voća mnogo korisnije nego ispijanje njegovog soka i da se telo detoksikuje i tri dana posti na voću.

Šta vi mislite o ovoj teoriji?

Izvor:glossy.rs
Foto:Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter