Izvor:
26.06.2019 u 14:11
0

LETNJI TREND : Printovi na ODEĆI koji su HIT ovog leta !

Svaka sezona donosi nove trendove koji se ne tiču samo stilova, već i boja te printova odeće i modnih dodataka.

Sada ćemo se osvrnuti na najpopularnije printove sezone. I ovog leta ponavljaju se neki koji uporno ne izlaze iz mode, ali u modu su se vratili i neki printovi iz prošlosti koji su dugo bili zanemareni:

Tie-dye

Ovaj hippie print je najveće iznenađenje sezone čiji povratak nismo očekivali, ali čini se da ga je modni svet jedva dočekao. Već je omiljen među slavnim trendseterkama poput Selene Gomez i Gigi Hadid, a prelivajući tie-dye print preplavio je i Instagram poznatih influenserki.

Voćni

Limuni, trešnje, ananasi i drugo sočno voće ukrasili su letnje haljinice, pantalone, suknje i kupaće kostime, a motivi voća popularni su i na nakitu. Voćni printovi doneće svačijoj garderobi dozu razigranosti i šarenila, a to je upravo ono što vam preko leta i treba.

Animal

Od leoparda, preko zmijskog, pa sve do kravljeg, animal printovi nastavljaju svoju modnu dominaciju i u letnjim mesecima, a posebno su popularni na kupaćim kostimima.

Gingham

Karirani print koji sa sobom uvek donosi dašak retro stila u modi je već nekoliko toplih sezona za redom, pa tako i ove. Ipak, ovog leta po popularnosti se posebno izdvojio zeleni gingham print, što je još jedan dokaz da je zelena boja hit.

Cvetni

Ovo je jedan od onih printova koji verovatno nikada neće biti "out" u prolećnim i letnjim mesecima. Ipak, nije svake sezone u modi isto cveće.

Tufne i prugice

Ova dva klasična letnja printa teško će ikada jedan drugi izbaciti iz mode, a iako tačkice ovog leta nisu toliko popularne kao prošlog, i dalje su siguran odabir koji će vam u letnjim mesecima osigurati stilske bodove. Baš kao i prugice.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto : arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter