Izvor:
13.08.2019 u 21:01
0

ZA VEČERNJI IZLAZAK: Najbrži trikovi za šminkanje! (FOTO)

Ponekad nam nisu dovoljne šminka i lepa odeća da bismo se osećale prelepo, već detalji koji naše samopouzdanje čine visokim. U to spada i izgled zuba, ali i glatka koža koja je adut svake moderne i lepe dame.

Da biste se u potpunosti spremili za večernji izlazak, ovog puta vam neće biti potrebno mnogo vremena, već samo nekoliko pametnih saveta koji će vam pomoći da izbelite zube, uklonite neželjene dlačice i kožu lica učinite perfektno toniranim.

U nastavku saznajte kako to da uradite…

Jednostavno do belih zuba

Potrebne su vam aluminijumska folija, pasta za zuve i soda bikarbona. Dobro je poznato da soda bikarbona odlično utiče na prirodno izbeljivanje zuba, a zajedno sa pastom može postati još efektnija.

Jednostavno na parče folije (duž nje) stavite pastu za zube, a preko pospite sodu bikarbonu. Foliju zalepite preko zuba i držite je 15-ak minuta. Vaši zubi će biti instant belji.

Ovaj trik nemojte koristiti ukoliko imate plombe.

Uklanjanje dlačica

Želite da uklonite dlačice, ali nemate vosak ili samolepljive trake? Sastojke za prirodni “vosak” sigurno već iamte u svojoj kuhinji. Dovoljno je da ih pomešate i dobićete smesu savršenu za depilaciju.

U šerpu sipajte manju činiju šećera, isto toliko vode i malo limunovog soka. Sve zagrejte i mešajte dok ne dobijete homogenu, tečnu i gustu smesu. Prespite je u drugu činiju i sačekajte da se malo ohladi. Nanesite je na noge ili ruke kao i klasičan vosak, a zatim trakom ukonite dlačice.

Toniranje kože lica

Za ujednačenu boju i osveženu kožu lica su vam potrebna samo dva sastojka – limun i malo šećera.

Šećer sipajte u činijicu, a zatim polovinu limuna umešajte u njega. Limunom pravite kužne pokrete i nanesite šećer po celom licu. Na ovaj način dobijate piling i masku obogaćenu vitaminom C i kiselinama koje će ukloniti hiperpigmentaciju i druge nesavršenosti. Ipak, koliko je dobar – nemojte često raditi ovaj trik kako biste izbegli iritacije.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter