Izvor:
12.10.2019 u 19:04
0

VITKIJA FIGURA ZA TREN: Osam MODNIH saveta za bolji IZGLED

Odeća se i te kako poigrava sa figurom i vizuelno je može proširiti, ali i stanjiti.

Časopis "El" donosi osam trikova modnih stilista koji će vam omogućiti da u trenu izgledate vitkije. Za neke od njih možda već znate, za neke ste možda čule i zabravile, ali svakako je dobro da ih se prisetimo i da naučimo neki novi:

1.V-izrez

V-izrez oko vrata vizuelno će vas izdužiti, a što više kože otkrijete to ćete delovati vitkije. Posebno je dobar odabir za žene s naglašenim bokovima jer će učiniti figuru naizgled skladnijom.

2. Špicasti vrh

Visoke potpetice su najjednostavniji i najsigurniji način da u trenu delujete mnogo vitkije, a u kombinaciji sa špicastim vrhom za vašu figuru će učiniti čuda.

3. Dugačka ogrlica

I nakit vam može dati vitkiji izgled, a takav efekat uvek osiguravaju dugačke ogrlice.

4. Crne traperice

Osim što ne izlaze iz mode, jednostavne crne pantalone s uskim nogavicama vizuelno će izdužiti i stanjiti vaše noge.

5. Dugački sako

Sakoi su u modi svake jeseni, a ove godine su najpopularniji duži modeli koji prekrivaju bokove i vizuelno sužavaju figuru.

6. Kaiš u struku

Još jedan trend koji ide u prilog i vašoj figuri je kaiš za struk koji naglašava najuži deo tela i čini vas naizgled vitkijima u trenu.

7. Jednobojno

Bez obzira nosite li od glave do pete crnu ili bilo koju drugu boju, u monohromatskom izdanju uvek ćete delovati vitkije.

8. Cipele boje kože Nude cipele

Sandale, salonke, pa čak i neki modeli čizama u boji kože vizuelno će izdužiti vaše noge, a usto se i lako uklapaju u baš svaku kombinaciju.

Izvor: Index.hr
Foto: Instagram/camilacoelho

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter