Izvor:
17.10.2019 u 16:57
0

MODNO SAVETOVALIŠTE: Kako uklopiti suknju u jesenje kombinacije? (FOTO)

Tokom nešto hladnijih jesenjih dana, slojevito odevanje je definitivno naš omiljeni stil, kada je u pitanju kombinovanje outfita. Jedna od omiljenih baza ovakvog outfita je mini suknja, koja u kombinaciji sa oversize kaputima, džemperima, ili sakoima izgleda chic i neodoljivo.

Mini suknja je definitivno odevni komad, koji poseduje svaka od nas, a koji je izrazito praktičan jer se može podjednako dobro kombinovati u svakoj prilici i tokom svakog godišnjeg doba, ali posebno je volimo kombinovati tokom jeseni.

Mini suknja je komad koji može biti doza chica vašem casual, dnevnom outfitu, ali će uneti i dozu elegancije u vaš večernji, pažljivo odabran outfit.

U dnevnoj kombinaciji savršeno se kombinuju sa rolkama, ali i oversize džemperima, sa kojima u kombinaciji sa dubokim čizmama iznad kolena zaista izgledaju neodoljivo.

Za nešto elegantniju varijantu odaberite suknju pepito printa i kombinujte je sa belom košuljom i upečatljivim, zanimljivim nakitom, koji će dodatno podići vaš outfit.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter