Izvor:
19.10.2019 u 21:07
0

SAVETI POZNATE GLUMICE: Ovo je KOZMETIKA koju Kejti Holms UVEK ima u svom neseseru! (FOTO)

Mladolika glumica može se pohvaliti negovanim tenom, što je rezultat detaljne i predane nege, a otkrila je i bez kojih kozmetičkih proizvoda ne može.

Zgodna 40-godišnjakinja Kejti Holms nije se mnogo promenila od dana kada se proslavila. Lepa brineta oduševljava svojom prirodnom lepotom i blistavim tenom, pa mnogi žele da saznaju tajnu njene svakodnevne bjuti rutine.

Evo šta Kejti uvek ima u svojoj kozmetičkoj torbici:

1. Rumenilo u prahu

U svom neseseru uvek imam rumenilo u prahu. To je moj omiljeni bjuti trik, jer zapravo vi nikad ne znate šta će vam dan doneti, a rumenilo vas zaista može probuditi i učiniti da izgledate 'top'. Uz pomoć par poteza vaše lice može zasijati. Moje najdraže rumenila su ona s potpisom Toma Forda: najdraža su mi ona u nijansama breskve – rekla je lepa glumica koje će u novembru proslaviti 41. rođendan.

2. Kremasti gel za pranje lica

U danima kad imam snimanje za snimanjem, obavezno pokušavam stići na kozmetičke tretmane čišćenjem, a ako ne uspem, onda obavezno čistim lice kremastim sredstvom kako bih sve temeljno očistila. Takav gel odgovara mojoj koži i ostavi je potpuno nahranjenom – kaže Kejti.

3. Maske

Što se tiče proizvoda za negu kože bez kog ne može živjeti, Kejti se kune u pomlađujuću masku japanskog brenda SK-II, koja kožu ostavlja blistavom i prekrasnom za samo 10 minuta.

4. Ulje za lice

Kejti je u intervjuu za Vog izjavila kako obavezno nanosi ulje za lice jer joj pomaže da je koža nahranjena i kako bi smanjila rizik od nastajanja bora.

5. Kozmetički tretmani

Kejti Holms, kad god ima priliku, odlazi na profesionalne tretmane kože kako bi joj pružila najbolju negu i masaže. – Nemam omiljeni tretman, isprobavam različite opcije. U svakom slučaju, uživam u profesionalnim tretmanima kože – rekla je.

6. Prirodni proizvodi

Bilo da je reč o kozmetičkim proizvodima koje stavlja na kosu ili na svoju kožu, pazi da su prirodni i bez jakih hemikalija. – Mislim da je baš važno zdravo se hraniti, vrlo bitno kosu i kožu negovati zdravim preparatima – izjavila je Kejti u jednom ranijem intervjuu.

7. Hidratantni losioni

Dobra hidratacija je osnov kvalitetne nege, pa Kejti ne propušta da nanese hidratantni losion. – Obožavam taj proizvod. Koža je posle tako meka i glatka – otkrila je ona.

8. Puder sa šljokicama

Kejti je u ranijem intervjuu za Elle ispričala kako ne može živeti bez kultnog pudera sa šljokicama. – Obično ga stavljam odmah ujutro jer mi potpuno osvetli celo lice – rekla je.

9. Bela senka

Omiljeni bjuti trik koji je naučila sarađujući s mnogim poznatim šminkerima je nanošenje bele senke kako bi naglasila oči. – Jedan od mojih najdražih trikova je nanošenje bele senke na unutrašnje uglove očiju kako bih istakla pogled – rekla je svojevremeno.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter