Izvor:
03.11.2019 u 14:25
0

UŽIVAJTE U HLADNIM DANIMA: OVO morate imati u svom ormanu!

Jedan od modnih klasika, kada je garderoba za hladnije dane u pitanju svakako je karirani sako. Modne trendseterke znaju kako ovaj komad ima neverovatnu moć transformacije, pa svaki jesenji outfit savršeno izgleda.

Karirani sako je komad koji se jednostavno kombinuje sa komadima koje već imate u svom garderoberu, a idealne su za svaku priliku.

Bilo da ih kombinujete uz farmerice i gležnjače, ili pantalone dubokog struka, postići ćete ozbiljan, fashion izgled, koji će definitivno biti nepogrešiv odabir, kada želite da ostavite utisak žene od stila.

Ove sezone podjednako su aktuelni komadi u jarkim bojama, kao i oni neutralnih tonova, a posebno su atraktivni vuneni komadi od vune, koji predstavljaju statment komad, u koji vredi uložiti.

Bilo da ga nosite preko pletiva, ili košulje u slojevitom odevanju, kao deo oversize odela, ili preko haljine, ovaj statment komad je neizostavan jesenji komad u vašem garderoberu.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter