Izvor:
09.11.2019 u 13:54
0

I PO KIŠNOM DANU IZGLEDAJTE ZANOSNO: Ovo su frizure koje možete nositi u bilo koje doba godine! (FOTO)

Stiglo je i ono vreme kada je gotovo nemoguće ukrotiti kosu.

Moramo priznati da niske tremperature volimo zbog kombinovanja garderobe i pravljenja zanimljivih stajlinga. Jesen nam daje mnogo mogućnosti za eksperimentisanje, ali kada je reč o kosi, kiša i vetar nam nikako nisu saveznici.

Međutim, postoji rešenje. Trendi frizure sa kojima ćete izgledati šik i moderno, a vlaga i udari vetra neće moći da ih pokvare.

Ravna, isfenirana kosa u ovakvim situacijama nije opcija, kao ni besprekorne lokne, jer kosa i uz najmanji kontakt sa vlagom postane neposlušna i izgubi na volumenu. Stoga, frizure koje podrazumevaju skupljenu kosu idealan su odabir za kišne dane.

Niske ili visoke punđe i pletenice su neprikosnovene kada je ovakvo vreme. Najbolje od svega je što se lako prave. Sve što vam je potrebno su gumice i nekoliko ukosnica i za tren ste spremne za polazak.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter