Izvor:
08.12.2019 u 13:19
0

ČETIRI KORISNA SAVETA: Make up trikovi koji će ubrzati vašu rutinu šminkanja!

Znamo da vas i sama pomisao na šminkanje, ujutru, kada ste veoma pospane, a opet žurite i ne znate gde ćete pre, pomalo nervira. Zato vam danas donosimo nekoliko jednostavnih make up trikova, koji će ubrzati vašu rutinu šminkanja, a uz koje ćete izgledati sveže i zanosno, baš kao da ste proveli i do pola sata ulepšavajući se.

Savršeni jutarnji make up, za samo 5 minuta, postići ćete uz ovih nekoliko jednostavnih make up tikova.

1. Zamenite proizvode u prahu, kremastim proizvodima

Da biste izbegle dugotrajno blendanje i stapanje proizvoda u prahu, potražite im kremastu alternativu. Umesto pudera, koristite bb kremu, koja se jednostavno nanosi prstima, a preko nje, svome licu dajte svežinu sa malo rumenila i highligtera u stiku, kako bi vam koža izgledala blistavo i savršeno, bez i jednog traga umora. Što se praškastih pudera tiče, nemojte zaboraviti da šminku setujete puderom u kamenu, kako biste se osigurali da će opstati na vašem licu tokom celog dana, a ako ste ljubitelj kontura, nanesite i malo bronzera.

2. Koristite olovku za oči umesto eyelinera

S obzirom da izvlačenje savršene linije eyelinerom može potrajati, savetujemo da ga barem ujutru, kada se brzinski šminkate, zamenite olovkom za oči. Povucite tanku liniju uz trepavice, kojima ćete volumen povećati slojem omiljene maskare. Uz ova dva neizostavna trika, postići ćete budan izgled oka, za nešto manje od minute.

3. Mat ruževe zamenite kremastim

Kremasti ruž nanosi se za svega nekoliko sekundi i ne podrazumeva onu preciznost, koju od vas zahtevaju mat karmini. Uz to, kremasti ruž će učiniti da vaše usne izgledaju punije i lepše.

4. Umesto olovke za obrve, upotrebite gel

Gel za obrve je spas kada je brzi jutarnji make up u pitanju. Nemate baš mnogo vremena za savršeno precizno iscrtavanje obrva. Gel, ne samo što će ih popuniti, već će ih i fiksirati, kako bi tokom celog dana zadržale željeni oblik.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter