Izvor:
31.08.2019 u 05:52
0

Dnevni horoskop za subotu, 31. 8. 2019.

Ovan

Dan je odličan za razgovor sa voljenom osobom o nekim problemima koje imate. Potrudite se da imate razumevanja za kolege. Napravite kompromis na poslu.

Bik

Nemojte biti naporni drugim ljudima. Ne pritiskajte partnera ili kolege da urade neke stvari za Vas, koje možete sami. Danas bi trebalo da sagledate stvari iz drugog ugla. Organizujte se bolje na poslu.

Blizanci

Danas će se ceniti sve što ste uradili na radnom mestu. Ulažete dosta truda u posao i obaveze Vam ne padaju teško. Ne poklanjajte previše poverenja drugim ljudima.

Rak

Niste dovoljno fokusirani da uradite sve što treba. Usredsredite se na prioritete, a slobodno vreme iskoristite da se vidite sa društvom.

Lav

Danas ste veoma komunikativni. Dobar je dan za nove kontakte. Sve Vam ide od ruke i lako završavate obaveze.

Devica

Nemate dovoljno energije da danas uradite sve što je potrebno. Potrebna Vam je neka osoba da Vas motiviše. Držite se plana rada.

Vaga

Temeljni ste. Organizacija na poslu je od velikog značaja. Odlično se slažete sa kolegama i bitno je da nađete dobre saradnike da biste imali više uspeha.

Škorpija

Iskoristite dan za rekreaciju. Imate višak energije. Dobar je dan za promene na poslu. Prihvatite nove prilike za napredak.

Strelac

Mnogo će Vam značiti ako podelite probleme sa prijateljima. Bilo bi dobro da svoje vreme bolje organizujete. Pomalo ste rasejani.

Jarac

Možete da dobijete dobre vesti u vezi sa poslom. Najbolje što možete da uradite je da odradite detaljno svoje obaveze. Neka ženska osoba može da Vam bude od pomoći.

Vodolija

Bićete zadovoljni situacijom na poslu. Odlično se osećate. Ne unosite previše nezdrave hrane, vodite malo više računa o zdravlju.

Ribe

Napeti ste. Danas nije idealan dan za neke promene na poslu. Najbolje bi bilo da radite neodložne poslove i ne započinjite nove obaveze.

Astrolog Jovana Vilimonović.

Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter